Regret - Dhanda Nyoliwala |
Haryanvi Song Lyrics के सभी दर्शकों को हमारा प्यार भरा नमस्कार !!
Regret Haryanvi Song Lyrics : आपके लिए हम आज लेकर आए है Regret Song Lyrics हिन्दी में, जो की Latest Haryanvi Song है। जिसको अपने मीठे सुरों से सजाया है Dhanda Nyoliwala ने। गीत के सुंदर लिरिक्स Dhanda Nyoliwala द्वारा लिखे गए है।, म्यूजिक दिया है Fararmy Productions ने।
Regret Song Lyrics Singer Dhanda Nyoliwala
Regret Lyrics: Regret Song Lyrics In Hindi English Is Latest Haryanvi Song Is Sung By Singer Dhanda Nyoliwala. Its Beautiful Lyrics Are Penned By Dhanda Nyoliwala, These Beautiful Lyrics Have Been Molded In The Music Environment By Fararmy Productions.
Song : Regret
Singer : Dhanda Nyoliwala
Lyrics : Dhanda Nyoliwala
Composer : Dhanda Nyoliwala
Music : Matty Made It
Video : Sudip Bista
Music Label : Fararmy Productions
Regret Song Lyrics in Hindi
हो फिरू भटकता गली गली।
हर मोड़ पै मनै तेरी याद मिली।
फिरू भटकता गली गली।
हर मोड़ पै मनै तेरी याद मिली।
रोंदी नै मेरी तरहा सीने कोई लावै है के।
मेरे तै ज्यादा तनै और भी कोए चाहवै है के।
प्यार मै गुस्सा गिला के किसमे नी होया।
पर जिस तरहा तू गई है न्यू भी कोए जावै है के।
चाँद भी सूरज लाकै आँख मिला नी सकता।
हकीकत खाब बनी बस तनै मै पा नी सकता।
तड़फ तड़फ कै मारै साचा जो प्यार करै।
चाँद तारा की फ़ौज रोज मेरे पै वार करै।
नींद भी मेरी नही इब चैन मेरा ले लिया।
जद तै तू गई है पडू मै जो नेलिया।
साया भी मेरा इब तो लोगा पै भारी।
जो गुजारी ना जा सकी वा मै जिंदगी गुजारी।
हो फिरू भटकता गली गली।
हर मोड़ पै मनै तेरी याद मिली।
फिरू भटकता गली गली।
हर मोड़ पै मनै तेरी याद मिली।
हां मै नशे मै हूँ मनै कोए होश नही है।
एक बार छोड़ के कोई अफ़सोस नही है।
गुस्से मै गलत कुछ बोलग्या था ज्यादा पर।
जितनी सजा तू देगी इतना भी दोष नही है।
कड़े गये वे वादे दूर तक जान आले।
कड़े गये वे वादे रुस्से नै मनान आले।
शायर की कही एक बात याद आई आज।
छोड़ ही जावै है र ए छोड़ कै नै जान आले।
हो फिरू भटकता गली गली।
हर मोड़ पै मनै तेरी याद मिली।
फिरू भटकता गली गली।
हर मोड़ पै मनै तेरी याद मिली।
राता नै बेठ्या करदे उड़े बैठ कै आज रात काटी।
आव थी जाव थी बड़ी मुश्किल तै तेरी याद डाटी।
खाबा पै कब्ज़ा तेरा रै पलका पै यादा की दस्तक।
काना नै तेरे कदमा आला शोर सुनेगा बताते कद तक।
दम घुटे है मेरा हवा इस तूफानी मै।
माफ़ भी करदे गलती होई है नादानी मै।
दर्दे सितम्भ बेबसी का यो आलम है आज।
राजा एकला रह गया है इस कहानी मै।
चाह के भी किसे के मै अधीन नी होंदा।
हर गोरा रंग इब हसीन नी होंदा।
हंस के कोए कहदे मेरा ऐतबार कर।
न्योलीआले नै कसम तै यकीन नी होंदा।
हो फिरू भटकता गली गली।
हर मोड़ पै मनै तेरी याद मिली।
फिरू भटकता गली गली।
हर मोड़ पै मनै तेरी याद मिली।
Regret Lyrics In English
Ho Feeru Bhatkata Gali Gali !
Har Mod Pe Mne Teri Yaad Mili !
Feeru Bhatkata Gali Gali !
Har Mod Pe Mne Teri Yaad Mili !
Rondi Ne Meri Tarah Seene Koyi Laave Hai Ke !
Mere Te Jyada Tne Or Bhi Koye Chahve Hai Ke !
Pyar Me Gussa Gila Ke Kisme Ni Hoya !
Par Jis Tarah Tu Gyi Hai Nyu Bhi Koye Jaave Hai Ke !
Chand Bhi Suraj Laake Aankh Mila Ni Sakta !
Hakikat Khaab Bani Bas Tne Mai Pa Ni Sakta !
Tadaf Tadaf Ke Maare Sacha Jo Pyar Kre !
Chand Tara Ki Fauj Roz Mere Pe Vaar Kre !
Neend Bhi Meri Nhi Ib Chain Mera Le Liya !
Jad Te Tu Gyi Hai Pad Mai Jo Neliya !
Saya Bhi Mera Ib To Logaa Pe Bhari !
Jo Gujaari Na Ja Saki Va Mai Jindagi Gujaari !
Ho Feeru Bhatkata Gali Gali !
Har Mod Pe Mne Teri Yaad Mili !
Feeru Bhatkata Gali Gali !
Har Mod Pe Mne Teri Yaad Mili !
Ha Mai Nashe Me Hu Mne Koye Hosh Nhi Hai !
Ek Baar Chhod Ke Koyi Afsos Nhi Hai !
Gusse Me Galat Kuchh Bolga Tha Jyada Par !
Jitni Saja Tu Degi Itna Bhi Dosh Nhi Hai !
Kde Gye Ve Vaade Door Tak Jaan Aale !
Kde Gye Ve Vaade Russe Ne Manaan Aale !
Shayar Ki Kahi Ek Baat Yaad Aayi Aaj !
Chhod Hi Jaave Hai R Ae Chhod Ke Ne Jaan Aale !
Ho Feeru Bhatkata Gali Gali !
Har Mod Pe Mne Teri Yaad Mili !
Feeru Bhatkata Gali Gali !
Har Mod Pe Mne Teri Yaad Mili !
Raatan Ne Bethya Krde Ude Beth Ke Aaj Raat Kaati !
Aav Thi Jaav Thi Badi Mushkil Te Teri Yaad Daati !
Khaba Pe Kabza Tera Re Palka Pe Yada Ki Dastak !
Kana Ne Tere Kadma Aala Shor Sunega Batate Kad Tak !
Dum Ghute Hai Mera Hawa Is Toofani Me !
Maaf Bhi Karde Galti Hoyi Hai Nadani Me !
Darde Sitmbh Bebasi Ka Yo Aalam Hai Aaj !
Raja Ekla Reh Gya Hai Is Kahani Me !
Chah Ke Bhi Kise Ke Mai Adheen Nhi Honda !
Har Gora Rang Ib Haseen Nhi Honda !
Hans Ke Koye Kehde Mera Aetbaar Kar !
Nyoliwala Ne Kasam Te Yakeen Nhi Honda !
Ho Feeru Bhatkata Gali Gali !
Har Mod Pe Mne Teri Yaad Mili !
Feeru Bhatkata Gali Gali !
Har Mod Pe Mne Teri Yaad Mili !
Web Title: Regret Song Lyrics Singer Dhanda Nyoliwala
Regret Haryanvi Song From The Album Regret Is Released On 20 Dec 2022. The Duration Of The Song Is 3:33 This Song Is Sung By Dhanda Nyoliwala.
This Song Regret Is Here Just For Promotional Purposes Only. If You Are The Rightful Owner Of Any Content/song Lyrics Shown Or Uploaded To HimachaliSongLyrics.Com And You Want To Delete It, Please E-mail Us.
No comments:
Post a Comment
निवेदन : हमारी वेबसाइट Himachali Song Lyrics को और बेहतर बनाने हेतु अपने कीमती सुझाव नीचे कॉमेंट बॉक्स में लिखें व इस ज्ञानवर्धक ख़जाने को अपनें मित्रों के साथ अवश्य शेयर करें। यदि कोई त्रुटि / सुधार हो तो आप मुझे Contact us के जरिये ई मेल के माध्यम से भी सम्पर्क कर सकते हैं। धन्यवाद।